hirdetés

Partnereink

Tippek az orron lévő fekete mitesszerek eltűntetésére

hirdetés

Tippek az orron lévő fekete mitesszerek eltűntetésére

Nem kevés embernek keseríti meg a mindennapjait az apró fekete pöttyök az orron és akörül, de van úgy, hogy kiterjed homlokra, és az állon is megmutatja magát.

Vannak, akik gőzölik, nyomkodják, vagy különféle médiában látott szerektől várják a csodát! Íme, egypár már bizonyított és egyszerű házi módszer, amivel a mitesszereknek lőttek!

hirdetés

A gőz tényleg hatékony: Menj a mosdóba és engedd tele a kádat forró vízzel, ezt követően tekerd be a fejed egy törölközővel ezt követően tartsd az arcod a víz felett úgy, hogy a gőz elérje azt. Az is megfelelő, ha forró vízbe mártott törölközőt helyezel az arcodra, igyekezz olyan forró vizet használni, ami még nem zavaró.

Meleg zuhany: A mitesszerekkel a legjobb egy meleg fürdő után foglalkozni. Ennek oka az, hogy ez felnyitja a pórusokat és így kézzel vagy egy puha ruhával jól eltűntethetők.

Fogkrém: Tégy egy kevés fogkrémet egy fogkefére ezt követően érzéssel dörzsöld az orrodon, de vigyáznod kell, hogy ne kerüljön közel a szemedhez, csak azokat a részeket kell dörzsölünk, ahol jól láthatók a fekete pontok.

AHA krém: Vásárolj egy olyan krémet, amely alfa-hidroxi savat tartalmaz, ezt használd nap, mint nap, amíg a mitesszereknek nyoma sem lesz.

Tisztítás: Alaposan dörzsöljük át orrunkat citromlével, glicerinnel és mandulaolajjal. Ez remek gyógymód az orron lévő fekete pöttyökre valamint az arc elszíneződéseire is.

Méz: Kend be az orrod mézel, meglásd néhány alkalom után változás nem fog elmaradni.

Tojásfehérje: Kend a tojásfehérjét az orrodra, helyezz rá egy papírzsebkendőt. Várj türelmesen, míg meg nem szárad, majd vedd le és mosd meg az arcod.

Olíva- és mandulaolaj: Kezdetnek mosd meg meleg vízzel az orrod. Ezt követően önts egy kis olajat egy ruhadarabra, majd erre egy kicsi fogkrémet és dörzsöld át vele az orrod. Többször is meg kell ismételni egy nap során.

Lime lé és só: Keverd össze a lime levet valamint a sót ezt követően alkalmazd ezt a mixet az orrodon. Hagyd megszáradni, majd mosd le.

Paradicsom: Daraboljuk szeletekre a paradicsomot. Ezt követően tisztítsd meg az orrod, arcod langyos vízzel, óvatosan töröld meg egy törölközővel, majd fedd be az orrod a feldarabolt paradicsomdarabokkal 17 percre.

Vazelin: Éjjelre kend be vazelinnal az orrod, mikor felkelsz, távolítsd el óvatos mozdulatokkal a mitesszereket.

Zselatin és tej: Keverj össze egy evőkanál zselatint valamint egy evőkanál tejet egy csészébe, tedd be a mikroba 15 másodpercre, majd az így kapott mixet kend az orrodra. Hagyd megszáradni, majd tizenegy perc múlva szedd le.

Fogkrém és só: Fél teáskanál fogkrémhez keverj fél kanál sót és egy pár csepp vizet. Ezt az egyveleget használd az orrodon. 6 perc alatt eltávolítja a mitesszereket, fontos, ha csíp, mosd le azonnal.

Az utolsó tippünk: A módszer hihetetlenül egyszerű, a hozzávalók olcsón megvannak. Nem kell más hozzá, csak 1 darab papírtörlő, 1 tojás és 40 percnyi türelem! Először vastagabb háztartási papírtörlőből tépj le egy olyan darabot, ami befedi az arcod. Ne felejts el a szemednél, az orrlyukaknál valamint a szádnál kitépni egy-egy darabot. Mikor mindez megvan egy tojást sárgáját válaszd szét a fehérjétől. A fehérjét keverd el, de fontos az, hogy ne legyen habos! A papírtörlőt érzéssel mártsd bele a tojásfehérjébe, de figyelj nagyon arra, hogy ne szakadjon el! Tedd fel a maszkot az arcodra, majd várj úgy negyven percet, míg teljesen rászárad. Mihelyt eltelt ez az idő húzd le a maszkot és az eredmény nem marad el, meglásd!

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Szépség

Névnap 03.19.

Ma József, Bánk napja van.

Padlizsános-répás rizstészta mogyoróval

Pillanatok alatt elkészíthető, energiadús fogás. Különösen ajánlott azoknak, akik imádják a keleties ízvilágú ételeket.

  • 2022-02-15 21:00
Egyedi rózsaszín kerül a híres kék festésbe

A BWT és az Alpine F1 Csapata stratégiai, hosszú távú partnerséget írt alá, amelynek értelmében az osztrák víztechnológia cég 2022-től az Alpine F1 Te...

  • 2022-02-15 18:02
Nagykőrösön találta meg új helyét hazánk egyetlen autós szafariparkja

Korábbi életterüknél jóval nagyobb, több mint harminchektáros területre költöznek a Magyar Nemzeti Cirkusz vadállatai, akik a nemzetközi állatvédelmi ...

  • 2022-02-15 16:44
Ingyen osztogatja részvényeit a startupper

Már egy 20 ezer forintos diszkont funkciós kártya vásárlásával is a Benefit Barcode Inc. részvényesévé válhatnak az új csatlakozók a startup alapítójá...

  • 2022-02-15 15:10
Itt van a leggyorsabb hamis carbonara!

Lehet, hogy szentségtörésnek fogható fel a következő recept az eredeti carbonara-val szemben. Viszont ez egy sokkal olcsóbb és gyorsabb verziója az ig...

  • 2022-02-15 14:00

hirdetés

Jó hírekkel jelentkezett a SZIN

Nemzetközi sztárokat és egy nagy csokor hazai fellépőt jelentett be első körben a legnagyobb nyárzáró bulink, a Szegedi Ifjúsági Napok. A Tisza-parti ...

  • 2022-02-15 12:30
Édesburgonya-krémleves kókusztejjel

Gyorsan összedobható, szuper krémes édesburgonya-krémleves receptet ajánlunk a figyelmetekbe, ami ráadásul teljesen tejmentes is. Egész évben elkészít...

  • 2022-02-14 12:00
A Kosnak szabadnapokra van szüksége

Lehet, hogy ma különösen kalandvágyónak érezheti magát. Ezért előfordulhat, hogy összeszedi a családját, bepattannak az autóba és elindulnak a hegyek ...

  • 2022-02-14 08:12
A jó főnök című film lett a Valenciában rendezett gála nagy nyertese

A jó főnök (El buen patrón) című film lett a nagy nyertes a legfontosabb spanyol filmes elismerés, a Goya-díj a vasárnap hajnalig tartó átadó ünnepség...

  • 2022-02-13 23:04
Tóth Evelin és Maria Mazzotta a Müpában

Két énekesnő lép színpadra a Müpa Dupla W című világzenei sorozatában február 18-án. Tóth Evelin Ewiwa! nevű formációjával zenél, mellette az olasz Ma...

  • 2022-02-13 21:48

Minden cikk

hirdetés

hirdetés